4 voordelen van eiwitrepen

0
protein bar

De eiwitrijke voedingsreep is een handige en snelle oplossing voor atleten, bodybuilders, enz. Die verschillende voedings-, gezondheids- of energiedoelstellingen willen halen. Deze voedingsrepen hebben verschillende smaken, van pure chocolade tot pindakaas, wat ze aantrekkelijker maakt. Dit artikel gaat in op de voordelen.

1. Makkelijke manier om de aanbevolen dagelijkse inname te krijgen

Onderzoek toont aan dat de meerderheid van de vrouwen niet zoveel eiwitten binnenkrijgt als zou moeten. De drukke vrouw die geen tijd heeft om eiwitsnacks of shake’s te bereiden zou zeker de voorkeur geven aan de kant-en-klare en compacte eiwitreep. Het neemt weinig ruimte in een tas in. Koeling is ook niet nodig.

2. Voeding voor en na de training

Het eiwit en de toegevoegde koolhydraten in de reep kunnen energie geven om je door je training of training heen te helpen. Ze bieden ook de voeding na de training die uw lichaam nodig heeft om nieuw spierweefsel op te bouwen.

3. Beperkt uw eetlust

Het helpt je om je vol te voelen en dat houdt op zijn beurt ongewenste verlangens weg.

4. Effectieve maaltijdvervanger

Wanneer u calorieën wilt verminderen en daarom uw porties wilt beheersen, helpen voedingsrepen met een hoog eiwitgehalte bij het uitbalanceren van normale porties en houden ze u ook weg van de snelle suikerstijgingen die gepaard gaan met het eten van ongezonde snacks. Dat gezegd hebbende, zou een snack idealiter alleen als maaltijdvervanger moeten worden gebruikt als onderdeel van een goed gebalanceerd dieet. Met andere woorden, maaltijdvervangers mogen niet uw enige bron van dagelijkse voeding zijn. Ze leveren mogelijk niet alle antioxidanten en voedingsstoffen die beschikbaar zijn in volle granen, groenten en vers fruit.

Welke eiwitreep moet ik nemen?

Afhankelijk van je levensstijl en doelen, moet je de etiketten lezen en de juiste keuzes voor je maken. Een ding dat u moet doen, is de koolhydraat-eiwitverhouding beoordelen die u nodig heeft. Je moet idealiter streven naar het volgende:

  • Het eiwitgehalte per portie in je reep moet minimaal 10 gram zijn.
  • Ideale calorienummers variëren van minder dan 200 tot 400, afhankelijk van of je een snack vervangt of de bar gebruikt na een training. Het hangt ook af van uw doelen, geslacht en gewicht.

Kortom, eiwitrepen zijn een handige manier om aan individuele eiwitbehoeften te voldoen.

Goedkoopste eiwitrepen (top 3)

Beste eiwitrepen (top 3)