5 redenen om stikstofmonoxide-supplementen (NO) te gebruiken

0
pump

Stikstofmonoxide werkt als een energiebooster, verbrandt vet, bouwt spieren op, helpt je te herstellen en pompt je op!

Stikstofmonoxide is een gasvormige stof die wordt geproduceerd door verschillende cellen van het menselijk lichaam. Stikstofoxidesupplementen bevatten eigenlijk elementen die nodig zijn voor synthese, zoals de aminozuren L-arginine, L-citrulline en nitraat. De effecten werden voor het eerst ontdekt door verschillende groepen die probeerden geneesmiddelen te identificeren die de ontspanning van bloedvaten bevorderen en de spanning van het bloedvat reguleren.

Dit medicijn wordt endotheliale relaxerende factor (EDRF) genoemd en werd oorspronkelijk beschouwd als een eiwit zoals de meeste andere signaalmoleculen. De ontdekking dat EDRF eigenlijk stikstofmonoxide (een zeer reactief gas) is, heeft de aandacht van dit gebied getrokken: in de afgelopen tien jaar zijn er meer dan 60.000 artikelen gepubliceerd die in 1998 de Nobelprijs hebben gewonnen.

Het is bewezen dat stikstofmonoxide een rol speelt bij verschillende biologische processen, waaronder neurotransmissie, immuunafweer, celdood en regulering van celbewegingen.

Vraagt u zich af of supplementen met stikstofmonoxide u kunnen helpen? Hieronder zijn 5 redenen om een stikstofoxide supplement te nemen.

Stikstofmonoxide zorgt voor een energieboost

Om spieren te krijgen, moet je hard trainen. Intense trainingssessies vereisen een overvloed aan energie, maar we hebben allemaal onze dagen waarin we ons vermoeid voelen, voorafgaand aan of tijdens onze trainingen. Als vermoeidheid een probleem is, kan een stikstofoxide supplement je helpen.

Stikstofmonoxide helpt zuurstof af te leveren aan hardwerkende spieren. Op deze manier kun je niet alleen langer trainen, maar ook harde oefeningen doen. Met stikstofmonoxide kun je langer en sterker trainen, in die zin kan het worden gebruikt als energie booster.

Stikstofmonoxide helpt vet te verbranden

Iedereen wil het lichaamsvet tot een minimum beperken. Of je nu probeert vet te verminderen en spieren vast te houden, of spieren op te bouwen terwijl je de vetaanwinst minimaliseert, je wilt je metabolisme zo snel mogelijk laten verlopen. Een stikstofoxide supplement helpt je in de strijd tegen vet.

Stikstofmonoxide verhoogt niet alleen de energie, helpt je langer en effectiever te trainen, maar stimuleert ook het lichaam om vet te verbranden als brandstof. Een studie in het American Journal of Endocrinology and Metabolism toonde aan dat 9 proefpersonen die suppletie met L-arginine (de voorloper van stikstofoxide) hogere niveaus van glycerol en verhoogde concentraties niet-veresterde vetzuren hadden. Deze factoren geven aan dat het mogelijk is om meer vet te verbranden.

Stikstofmonoxide helpt sneller te herstellen

Goed herstel is essentieel om spieren op te bouwen en atletische prestaties te maximaliseren. Voor herstel heb je alle mogelijke hulp nodig. Stress en gebrek aan slaap kunnen van invloed zijn op hoe snel je herstelt na het sporten.

Stikstofmonoxide kan de snelheid van de bloed- en zuurstoftoevoer naar de spieren verbeteren, waardoor het voedingsstoffen levert voor spierherstel en vermoeidheid sneller vermindert. Stikstofmonoxide-supplementen kunnen je helpen bij het herstel en de voorbereiding op de volgende oefening

Stikstofmonoxide pompt je op!

Een stikstofoxidesupplement pompt je op! Stikstofmonoxide draagt bij aan geestverruimende spierpompen en geeft het vertrouwen dat je een spier goed groeit. Je spieren voelen vol, gezwollen en klaar om te barsten, wat je motiveert om harder en langer te trainen.

Stikstofmonoxide helpt je spieren op te bouwen

Denk hier eens over na … Als je langer, sterker, energieker en gemotiveerder en gerichter kunt trainen, wat zal dan het resultaat zijn? Het antwoord ligt voor de hand! Snellere spier winst.

Suppletie met stikstofmonoxide zoals pre workouts leidt direct (en indirect) tot toename van spiermassa en spierkracht. Doordat je langer kunt trainen, train je beter. Omdat je je lichaam met meer gewicht en intensiteit kunt trainen, zal het resuleren in snellere spier winst.

Conclusie

Stikstofmonoxide-producten zijn enkele van de meest populaire supplementen in de spier- en kracht opbouwende industrie. Waarom? Omdat ze werken en goed werken. Als je nog geen stikstofoxide-supplement hebt geprobeerd, is dit het juiste moment! Het wordt aanbevolen dat je verschillende producten probeert om te zien welke het beste bij jou passen.

Hier zijn de top 3 van de best verkochte stikstofoxide supplementen die momenteel op de markt zijn.

Best verkocht stikstofoxide supplementen (top 3)