7 tips om vast te houden aan je fitnessvoornemens voor 2021

0
fitnessvoornemens

Aan het eind van elk jaar maken velen van ons wat tijd vrij om na te denken over wat onze goede voornemens voor het nieuwe jaar zullen zijn; en met elk nieuw jaar hebben velen van ons moeite om ons aan die voornemens te houden. De meest voorkomende goede voornemens voor het nieuwe jaar bevatten vaak voornemens die bedoeld zijn om iemands gezondheid te verbeteren. Of het nu gaat om minder drinken, meer sporten, gezonder eten of meer slapen, velen van ons verlangen het komende jaar naar een gezondere levensstijl.

Hoewel het ons soms lukt om ons voor een korte tijd aan onze voornemens te houden, hebben velen van ons er moeite mee die voornemens langer dan een maand, misschien twee, vast te houden. Nou, er is goed nieuws, we gaan je wat trucs en tips geven om je te helpen die fitnessresoluties die je voor 2021 hebt gemaakt, te behouden.

1. Zorg ervoor dat je voornemens haalbaar zijn


Het is belangrijk om realistisch te zijn over je doelen. Wees van tevoren eerlijk tegen jezelf als je besluit over je voornemens. Als je geen voornemens vaststelt die realistisch voor je is in overeenstemming met je leven, schema, carrière, sociaal leven, lichamelijke beperkingen, enz., Zul je merken dat je onderweg alleen maar gefrustreerd raakt en wilt stoppen.

House Of Nutrition - Sportvoeding en Fitnessaccessoires

2. Stel korte, tijdige doelen


De beste manier om je oplossing te realiseren, is door onderweg korte en tijdige doelen te stellen. Deze kleinere voortgangsdoelstellingen zullen je helpen het gevoel te krijgen dat je vooruitgang boekt. Ze helpen je gemotiveerd te blijven en je ervan bewust te zijn dat je inderdaad stappen in de goede richting zet. Als je onderweg kleine overwinningen kunt behalen, zal het niet zo moeilijk lijken om je doel tot het einde te voltooien. Als je bijvoorbeeld voornemens hebt dit jaar meer te bewegen, begin dan eerst klein. Stel een doel in om een maand lang 2 tot 3 keer per week te trainen.

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

3. Train met een vriend(in)


Actief blijven is altijd gemakkelijker met een trainingspartner die er is om je te helpen gemotiveerd te blijven. Studies hebben aangetoond dat mensen die met een partner trainen, een grotere kans hebben om gemotiveerd te blijven en hun doelen te bereiken.

4. Investeer in je doel


Een investering in je fitnessdoel hoeft niet gek te zijn, maar je moet je gewoon aanpassen aan je doel en u helpen het te bereiken. Een geweldige investering voor je besluit is om je aan te melden voor een sportschool abonnement of door geweldige sportkleding te kopen waardoor je je goed voelt en er goed uitziet en die je aanmoedigt om naar de sportschool te gaan.

5. Probeer groepsfitnesslessen


Groepsfitnesslessen zijn een geweldige manier om je fitnessdoelen te behalen. Ze bieden je verschillende en leuke opties om te trainen en alle motivatie die je nodig zou kunnen hebben. Kies een les die past bij je schema en fitnessdoelen en je blijft zeker op schema in 2021.

6. Voeg wat leuke trainingen toe aan je routine en verander deze


Verander uw trainingen zodat ze niet oud of saai worden. Het is ook belangrijk om uw trainingen te veranderen om u op verschillende spiergroepen te richten en de ‘inactieve’ fase van vetverbranding te doorbreken die kan optreden als u uw routine niet verandert. Als je die oude moe bent, probeer dan een nieuwe fitnessles of probeer eens per week je gezin mee te nemen op een wandeling om van omgeving te veranderen.

7. Maak voortgangsfoto’s


Vaak kunnen we de kleine veranderingen in ons lichaam niet opmerken tijdens onze fitnessreis en dit kan ontmoedigend zijn. Het maken van voortgangsfoto’s leidt vaak tot zichtbaarheid in onze voortgang die we anders misschien niet hadden opgemerkt. Door deze kleine veranderingen en successen te zien, blijf je gemotiveerd om je fitnessresoluties voor 2021 bij te houden.


Het volgen van deze tips en trucs zal je zeker helpen om dit jaar op het goede spoor te blijven met je fitnessresoluties, en als je wat hulp nodig hebt, is dat waar we voor zijn.

Gerelateerd: Tips om je goede fitness voornemens vol te houden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here