Eiwitreep: de 4 voordelen

0
eiwitreep

Eiwit is een macronutriënt voor het menselijk lichaam, net zo als koolhydraten en vetten. We hebben elke dag eiwitten nodig voor een goede gezondheid, omdat het ons voorziet van de essentiële aminozuren. Je eiwitbehoefte neemt ook toe naarmate je actiever bent en hoe meer spiermassa je heeft.

Eiwit komt voor in veel voedingsmiddelen, waaronder vlees, eieren, vis, kip, noten en bonen. Er is tegenwoordig geen gebrek aan eiwitrijke-opties om uit te kiezen, sportscholen, natuurvoedingswinkels, supermarkten en zelfs benzinestations die letterlijk uit hun voegen barsten van de eiwitrijke snackopties. Dus laten we eens kijken naar een aantal van de voordelen van het toevoegen van eiwitrepen aan je dagelijkse voedingsplan.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Snack

Eiwitrepen zijn ideaal als tussendoortjes. Je kunt een eiwitreep inlassen om door te gaan naar die volgende maaltijd en ook om je eiwitinname voldoende te houden gedurende de dag. Dit kan vooral nuttig zijn als je bloedsuikerspiegel daalt of als je zin hebt in chips of andere zoetigheid . Een eiwitreep levert minder calorieën met een hoogwaardige eiwitbron. Natuurlijk zullen ze nooit zo goed smaken als een met suiker gevulde, verse donut, maar tegenwoordig smaken de eiwitrepen behoorlijk goed.

Beste eiwitrepen (top 3)

Pre and Post Work out 

Door voldoende voedingsstoffen te hebben waar je lichaam een beroep op kan doen wanneer het nodig is, kun je effectiever trainen. Eiwitrepen zijn geweldig om bij de hand te hebben als je niet de kans krijgt om te eten voordat je traint. Als je geen brandstof in de tank hebt, heeft je training eronder te lijden. Ze zijn ook geweldig voor na de training, als je je normale eiwitshake wilt vervangen of als je je shaker bent vergeten kun je meestal een eiwitreep eten.

Gemakkelijk

Eiwitrepen kunnen zeker een gemakkelijke snackoptie zijn. Als je de voordeur uitgaat met er een in je tas of broekzak, weet je zeker dat je niet zonder een substantiële bron van eiwitten komt, waar je ook terechtkomt.

Of het nu gaat om werk, kamperen of naar de bioscopen of races, vissen of je haar laten knippen, het is handig om te weten dat je op elk moment een eiwitrijke snack kunt halen om je anabool te houden. Het valt niet te ontkennen dat eiwitrepen een handige manier zijn om uw eiwitinname gedurende de dag op peil te houden.

Maaltijdvervanger

Eiwitrepen kunnen worden gebruikt als een maaltijdvervanger en worden vaak gebruikt in diëten en plannen. De meeste maaltijd vervangende eiwitrepen hebben een hoog eiwitgehalte en zijn geformuleerd met andere ingrediënten die ontworpen zijn om je te helpen zich vol te voelen en het verlangen te stoppen.

Dus ze vinken veel vakjes aan met betrekking tot het helpen bereiken van je caloriedoelstellingen. Maar ze moeten niet voor elke maaltijd worden gebruikt en mogen nooit al het voedzame voedsel die je bereidt en eet vervangen. Door dit te zeggen, zijn maaltijd vervangende eiwitrepen zeker geweldig voor het gemak op de dagen dat je geen maaltijd kunt krijgen. Alles met mate zeggen ze, en dit geldt ook voor de eiwitrepen.

Voordelen van eiwitrepen

Dus daar heb je het, vier voordelen van eiwitrepen en we zijn er zeker van dat er nog een paar zijn die we ook niet eens hebben genoemd. Eiwitrepen zijn geweldig om zo nu en dan een pauze te nemen van je dieet en eiwitshakes, en ze zijn zeker ook handig! Er zijn ook zoveel verschillende soorten om uit te kiezen en ze zijn er ook in veel verschillende maten. Verveling zou dus geen probleem moeten zijn als het gaat om het uitproberen van nieuwe smaken en merken.

Waar kan ik eiwitrepen kopen?

Heeft het lezen over de voordelen van eiwitrepen je een beetje honger bezorgd? Dat is helemaal geen probleem, je kunt hier eens kijken naar het assortiment eiwitrepen die we hier bij fitnessinformatie.nl. Als je een reep ziet die je leuk vindt en deze nog niet eerder hebt geprobeerd, kun je er gemakkelijk een aan je bestelling toevoegen.

Goedkoopste eiwitrepen (top 3)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here