Nieuwe datum Fibo

0
FIBO

FIBO de internationale beurs voor fitness, wellness & gezondheid dat gepland was voor 2 tot 5 april in Keulen wordt uitgesteld. De nieuwe datum is van 1 tot 4 oktober 2020. Dit komt door de huidige situatie met betrekking tot de epidemische verspreiding van het coronavirus. De gezondheidsautoriteiten van Keulen hadden aanbevolen om voorlopig geen beurzen met een hoge internationale deelname te houden.

Met de nieuwe datum in het najaar komen we tegemoet aan de wens van veel exposanten om in dit jaar nog een alternatieve aanstelling aan te bieden”, aldus FIBO-baas Silke Frank”. “We zijn dan ook verheugd een oplossing te hebben gevonden qua data en ruimte in de gesprekken met Koelnmesse-tentoonstellingen(waar de FIBO wordt gehouden).”

FIBO zal plaatsvinden in de zuidelijke delen in een nieuwe hal van het expositiecentrum van Keulen. Toegang is via de ingangen oost, west en zuid. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Als aftrap van FIBO vindt het European Health & Fitness Forum (EHFF) de dag ervoor op 30 september plaats. FIBO en de EHFF-organisator EuropeActive waren het hierover eens.