Tips om je goede fitness voornemens vol te houden!

0
nieuwe voornemens

Nu het nieuwe jaar nadert, bereiden miljoenen mensen in het hele land zich voor op het nieuwe jaar. Veel mensen hebben het nieuwe jaar jarenlang aangegrepen om opnieuw te beginnen. Miljoenen goede voornemens zijn bedoeld om het leven van mensen te verbeteren.

De meest voorkomende voornemens die je de komende weken zult horen, is ongetwijfeld meer bewegen. Voor 2019 zei 59% van de mensen dat meer bewegen hun hoogste doel is dit jaar. Natuurlijk worden gezond eten en afvallen op de voet gevolgd door respectievelijk 54% en 48%. Maar zelfs als miljoenen mensen deze doelen hebben bereikt, hebben de meesten ze nooit bereikt. Volgens onderzoeken is het percentage mislukkingen van goede voornemens voor het nieuwe jaar ongeveer 80%.

Het nieuwe jaar is de perfecte tijd om nieuwe doelen voor jezelf te stellen. Hoewel het stellen van fitnessdoelen voor jezelf bewonderenswaardig is en ongetwijfeld zowel je fysieke als mentale gezondheid zal verbeteren, kan het ongelooflijk moeilijk zijn. Dat is de reden waarom zoveel mensen ze nooit volgen.

Fitnessinformatie.nl is er om je te helpen vast te houden aan je goede voornemens voor het nieuwe jaar in 2021! Vandaag geven we je enkele handige tips om toegewijd te blijven aan je doelen!

Vraag jezelf af waarom

Iedereen heeft zijn redenen om aan het begin van het jaar doelen te stellen. Dat kan om persoonlijke of zelfs gezondheidsredenen zijn. Helaas voelen mensen zich soms onder druk gezet door de maatschappij om aan deze reizen te beginnen. Maar het is belangrijk om je af te vragen waarom je je ermee wilt bezighouden. Waarom is deze nieuwjaarsresolutie zo belangrijk voor je? Wat motiveert je om deze enorme sprong te maken om een verandering in je leven te maken? Als je eenmaal de reden vindt die je drijft, zul je een betere mentaliteit hebben om je doelen te bereiken.

Stel specifieke en redelijke doelen

Ja, je oplossing voor 2021 is misschien om af te vallen of aan te komen, maar dit is slechts een relatief brede term. Een onderzoek wees uit dat het stellen van brede, onzekere doelen tot frustratie kan leiden, wat demotiverend is. Specificeer wat je wilt doen. Zeg niet alleen om af te vallen of het opzetten van een nieuwe bench press PR. Zeg “Ik wil dit jaar 5 kilo afvallen” of “Ik wil mijn bankdrukken met 10 kilo verhogen”.

Dit geeft je een vast doel om naartoe te werken. Het is echter belangrijk om realistische doelen te stellen. Als je nog nooit hebt gefitnest, is de kans groot dat je in het begin moeite hebt. Stel kleine doelen voor jezelf en bouw dan motivatie op. Stel je als doel om gewoon naar de sportschool te gaan. Als je eenmaal een gewoonte hebt gevormd, verhoog dan de moeilijkheidsgraad van je doelen. Vier altijd elke prestatie die je bereikt, hoe klein ook.

House Of Nutrition - Sportvoeding en Fitnessaccessoires

Stel een schema op

Een ander belangrijk aspect van het vasthouden aan de goede voornemens van het nieuwe jaar is het ontwikkelen van een vast oefenplan. Train indien mogelijk elke dag op dezelfde tijd en plaats. Dit zal je helpen een routine vast te stellen, maar het zal je ook helpen om goede gewoonten te ontwikkelen. Controleer je schema en zoek de tijd waarop je elke dag kunt sporten zonder dat dit gevolgen heeft voor andere delen van uw leven.

Nodig een vriend uit

Elke keer dat je op eigen houtje een nieuwe fitnessreis maakt, lijkt dit een ontmoedigende taak. Als je alleen bent, is het moeilijk om de motivatie te vinden om elke dag voor jezelf te zorgen. Daarom zal het helpen om vrienden uit te nodigen voor je fitnessreis. Je kunt niet alleen actief worden en meer tijd doorbrengen met je vrienden, maar er zijn ook mensen die verantwoordelijk voor je zijn.

Gerelateerd: Beginnershandleiding voor de sportschool

Kerst 2020Kerst 2020

Heb geduld

Onthoud: “Rome werd niet in één dag gebouwd.” Je bereikt je fitnessdoelen niet in één keer. Het kost veel tijd en veel werk om ze te bereiken. Je moet geduld hebben en begrijpen dat je in de eerste paar weken misschien niet meteen resultaat ziet. Je moet ook jezelf vergeven. We zijn allemaal mensen. We maken allemaal een fout. Je zult tijdens deze reis een paar tegenslagen ervaren, maar je kunt je er niet door laten teleurstellen. Je moet gewoon begrijpen dat ze deel uitmaken van het proces.

Stel kleinere, beter haalbare doelen terwijl je naar uw grote toe werkt. Je geeft je oorspronkelijke voornemens niet op, maar je geeft jezelf de kans om in de tussentijd veel te bereiken.

Nu 2021 snel nadert, zullen miljoenen mensen in het hele land fitness-voornemens voor het nieuwe jaar bepalen. Hoewel veel mensen doelen stellen, bereiken de meesten die nooit. We willen je helpen om elk doel te behalen dat je voor het nieuwe jaar stelt. Als je hulp nodig heeft bij het bereiken van je doelen, hou fitnessinformatie.nl in gaten op sociaal media voor motiverende quotes en fitness tips.

Gorilal Sports: Gratis verzending

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here